Mijn projecten

In de afgelopen jaren heb ik heel wat projecten doorgelopen. Van schoolprojecten tot privé projecten. Ik pak alles aan zolang ik ervan leer. Zoals ik al had aangegeven zit ik nooit stil en ben dus altijd in de weer met verschillende projecten. Op deze pagina toon ik al mijn projecten gesorteerd op datum. De meeste recente projecten staan bovenaan. De lopende projecten zullen visueel duidelijk worden gemaakt. Kijk gerust rond, voor vragen verwijs ik u naar mijn contactformulier.

Synergy Driven

Een full responsive website voor een Nederlandse / Belgische RuneScape clan. Geheel geschreven door mij.

Bekijk dit project Right arrow

HippoGaming

Dit is een groot prive project dat geen haast heeft. Dit project doe ik geheel in mijn eentje. De bedoeling van dit project is dat het een gamers platform wordt in de vorm van een online forum. Het bevat daarnaast verschillende soorten systemen waaronder een inlogsysteem, registreersysteem etc. Ook komt er een CMS voor de moderators en admins.

Bekijk dit project Right arrow

G-Star

In samenwerking met Mitchell de Waard bij het bedrijf Notive hebben wij samen een mobiele applicatie voor G-Star gerealiseerd. Wat deze applicatie inhoud en wat het doet kan ik helaas nog niet vertellen. Het product moet nog gereleased worden.

Bekijk dit project Right arrow

Blue Water App

In samenwerking met Mitchell de Waard, Edwin Kortman en Ferry Koster bij het bedrijf Notive hebben wij een webapplicatie, een Android app en een iOS app gemaakt voor Blue Water App. Aan alle drie de applicaties heb ik gewerkt. Ik ben voornamelijk bij dit project bezig geweest met de twee mobiele applicaties.

Bekijk dit project Right arrow

Rotterdampas

In samenwerking met Edwin Kortman bij het bedrijf Notive hebben wij samen de nieuwe website gerealiseerd voor Rotterdampas. Deze website bevat meer complexere dingen dan op het eerste oog te zien vallen. Deze website is gemaakt met behulp van Bootstrap.

Bekijk dit project Right arrow

Doorbraakproject MKB Innoveert

In samenwerking met Edwin Kortman bij het bedrijf Notive hebben wij de nieuwe responsive website gerealiseerd voor het MKB. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van Bootstrap en het CMS systeem Expression Engine.

Bekijk dit project Right arrow

Van den Hoven

In samenwerking met Ferry Koster bij het bedrijf Notive hebben wij samen de nieuwe webwinkel voor Van den Hoven gerealiseerd. Dit met het e-commerce platform Magento. Hier mag ik verder nog niet veel over vertellen en laten zien, gezien dit product nog niet gereleased is.

Bekijk dit project Right arrow

De Pagter Fonds

In samenwerking met Henk Braber bij het bedrijf Notive hebben wij samen de nieuwe responsive website voor de Pagter Fonds gerealiseerd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van Booststrap.

Bekijk dit project Right arrow

SADDL

Ik heb samen met mijn projectgroep genaamd "HippoWorkz" vorig jaar een half jaar een project gehad voor school. Dit project had betrekking op het verbeteren van het bezorgen van pakketjes door middel van een ICT gerelateerde manier. Het maken van goede concepten en het bedenken van verschillende ideeën (voornamelijk out-of-the-box denken) stonden hier centraal. Onze opdrachtgever was SADDL, zij zijn een bedrijfje dat zich hiermee bezig houdt en zelf al een oplossing hadden.

Bekijk dit project Right arrow

Yvonne Fashion

Ik heb net een full responsive website voor modewinkel Yvonne Fashion afgerond. Ze wilden een basis website waar in ieder geval foto's van hun producten werden getoond. Het is uiteindelijk een simpele website, maar wel doeltreffend. Het enige waar de website voor diende was de klant op de hoogte brengen van de nieuwe collectie in de winkel.

Bekijk dit project Right arrow

Caravanstalling Rockanje

Een klein privé projectje. De caravanstalling Rockanje beschikte al over een website, maar deze was door iemand in elkaar geknutseld die er verder vrij weinig verstand van had. Daarnaast was het design niet iets wat bij de stalling pastte. Kortom het had een re-make nodig. Ik heb bestaande code omgezet naar mijn code en ik heb er uiteindelijke voor die tijd een mooie statische website van gemaakt.

Bekijk dit project Right arrow

DCMR

Dit is een half jarig schoolproject. Dit project heb ik samen met mijn projectgroepje genaamd "HippoWorkz" gehad. Voor dit project konden we kiezen uit verschillende opdrachten. We moesten er één kiezen en daar ons eigen invulling aan geven. Deze invulling moest uiteraard ICT-gerelateerd zijn en moest gemakkelijk te begrijpen zijn voor niet ICT-ers. Wat we uiteindelijk hebben gekozen kunt u verder lezen op de detail pagina.

Bekijk dit project Right arrow

Foosball Mensa

Dit is een half jarig schoolproject. Dit project heb ik samen met mijn projectgroepje genaamd "HippoWorkz" gehad. De opdracht was hier erg simpel maar ook erg breed. De opdracht luidde als volgt: "Verzin iets innovatiefs en realisser dat." Toen der tijd speelde wij veel tafelvoetbal op school, daar hebben we uiteindelijk wat mee gedaan, maar wat? Lees verder op de detail pagina.

Bekijk dit project Right arrow

Johan Cruyff Foundation

Dit is een schoolproject dat een schoolkwartaal duurde. Dit project heb ik samen met mijn projectgroepje genaamd "HippoWorkz" gehad. Het maken van een mobiele applicatie voor een goed doel stond hier centraal. Wij dachten al snel aan sport en kwamen uiteindelijk uit op de Johan Cruyff Foundation. Wat hebben we voor de foundation gemaakt? Dat moet u verder lezen op de detail pagina.

Bekijk dit project Right arrow

PizzaRio

Dit is een schoolproject dat een schoolkwartaal duurde. Dit project heb ik samen met mijn projectgroepje genaamd "HippoWorkz" gehad. We moesten voor dit project een webshop maken voor de Pizzaria PizzaRio. Hierbij moesten we voor het eerst gebruik maken van een eigen database. Daarnaast hebben we nog wat gedaan met een gastenboek systeem. Hoe we deze gemaakt hebben en hoe deze eruit ziet en wat mijn rol was kunt u verder lezen op de detail pagina.

Bekijk dit project Right arrow

Mole Mania

Dit is een schoolproject dat een schoolkwartaal duurde. Dit project heb ik samen met mijn projectgroepje genaamd "HippoWorkz" gehad. We moesten een game maken met behulp van het programma GreenFoot. We hebben uiteindelijk een soort Whack A Mole spel gemaakt voor de browser. Hoe deze eruit ziet en als u hem zelf wilt spelen moet u de detail pagina bekijken.

Bekijk dit project Right arrow

Filmpje

Dit is een schoolproject dat een schoolkwartaal duurde. Dit project heb ik samen met mijn projectgroepje genaamd "HippoWorkz" gehad. Dit was het allereerste schoolproject met nieuwe mensen die ik uiteraard nog niet kende. De opdracht was heel simpel, maak een website voor de bioscoop genaamd "Filmpje". Hierbij kregen we wat eisen en behoeften van de zogenaamde klant. Het moest bijvoorbeeld een werkend reserveringssysteem bevatten. Bekijk de detail pagina hoe dit afgelopen is.

Bekijk dit project Right arrow

Oude porfolio website

Uiteraard is mijn oude portfolio website ook een privé projectje geweest. Op de detail pagina vindt u hoe deze tot stand is gekomen.

Bekijk dit project Right arrow

Multi Media en Internet

Voor het vak Multi Media en Internet moest iedereen individueel een website maken. Het had een paar eisen: het moest een plaatje bevatten, een video bevatten en een leuke opmaak. Verder waar je de website over maakte, maakte niet uit. Dit was mijn allereerste website die ik zelf had geschreven. Daarvoor was ik altijd bezig met online editors. Uiteindelijk had ik een sportartikelen webwinkel gemaakt.

Bekijk dit project Right arrow
Arrow up