Multi Media en Internet

Voor het vak Multi Media en Internet moest iedereen individueel een website maken. Het had een paar eisen: het moest een plaatje bevatten, een video bevatten en een leuke opmaak. Verder waar je de website over maakte, maakte niet uit. Dit was mijn allereerste website die ik zelf had geschreven. Daarvoor was ik altijd bezig met online editors. Uiteindelijk had ik een sportartikelen webwinkel gemaakt.

Volledige tekst volgt nog...

Technieken

Deze "website" is geschreven in de talen HTML5, CSS3 en Javascript. Er is geen gebruik gemaakt van PHP. We kregen voor deze opdracht ook een voorbeeld template waar ik uiteindelijk gebruik van maakte.

Mijn rol

Dit was een individuele opdracht. Ik heb deze website dus ook in mijn eentje gemaakt. Daarnaast was het de allereerste echte website die ik daadwerkelijk zelf geschreven had. Daarvoor maakte ik altijd gebruik van online website generators en dergelijke. Echter was mijn kennis nog niet erg uitgebreid en moest ik dus overal nog achter komen. Voor mijn allereerste website ziet hij vind ik persoonlijk vrij goed uit.

Arrow up