Wie is Danny van der Waal?

Op de homepagina werd al kort verteld wie ik ben en wat ik ongeveer doe. Op deze pagina wordt alles u duidelijk. Ik ga u uitgebreid vertellen wie ik ben en wat ik doe. Daarnaast vertel ik u wat over mijn hobby's, interesses, vaardigheden, etc.

Er zijn een aantal categorieën beschikbaar waaruit u kunt kiezen om mij beter te leren kennen. Hieronder vindt u deze categorieën. Klik dus op een categorie waar u wat meer over wilt weten. De content die hierbij hoort wordt dan ingeladen en u kunt direct beginnen met lezen.

Danny van der Waal

Gegevens

Geboortedatum: 11-11-1992
Geslacht: Man
Donor: Ja
Woonplaats: Dordrecht
Relatie: Relatie
Opleiding: Hbo Informatica
School: Hogeschool Rotterdam
Vooropleiding: HAVO
Werk: Project Manager en Backend Developer bij Notive B.V.
Nationaliteit: Nederlands

Talen

Nederlands: schrift en woord goed.
Engels: schrift en woord goed.
Frans: schrift en woord basis.
Duits: schrift en woord basis.

Over mij

Ik ben Danny van der Waal, 26 jaar en ik ben een sociale communicatieve jongen die eigenlijk altijd bezig is. Ik heb een sterke mening, maar ik sta altijd open voor anderen. Op school werk ik graag zorgvuldig, netjes en het liefste in groepsverband.

Hobby's

Ik doe aan krachttraining in sportschool David Lloyd te Dordrecht en maak graag responsive websites en complexe webapplicaties in mijn vrije tijd. Daarnaast verdiep ik mij graag in de kunst van fotografie.

Twitterfeed

Dit houdt mij zoal bezig:

dannymettwittah

DORDRECHT šŸ˜ Fijn weekend allemaal ā™” #Dordrecht #favskies #nederlandseluchten #nikonnl #dernederlandenā€¦ https://t.co/llpSHc6v7f

dannymettwittah

FRAMING šŸ“ #Dordrecht #Zwijndrecht #nederlandseluchten #nikonnl #dernederlanden #catch_holland #holland_netherlandā€¦ https://t.co/TuXXlADwj0

dannymettwittah

I just entered this giveaway and I think you should too! https://t.co/0Z6kBL9Lu4

Wat zijn mijn interesses en waarom?

Wat ik later echt precies wil worden en wil gaan doen is mij nog niet helemaal bekend.
Ik heb voor mijzelf de knoop nog niet doorgehakt. Er komt tijdens mijn opleiding en stages veel op me af en zo proef ik overal wat van.
Kortom ik ben mij nog aan het oriƫnteren. Mijn voorkeur gaat wel uit naar de volgende twee dingen:

Ik interesseer mij in de webdevelopment (websites en webapplicaties), dit omdat ik veel plezier heb in het schrijven van een website in PHP, Javascript (jQuery), HTML5 en CSS3.
Daarnaast vindt ik het ook leuk om met data en databases te werken.

Ik interesseer mij in de mobiele appdevelopment, ik vind het leuk om mobiele applicaties te maken in Android of iOS.
Daarnaast lijkt het me leuk om er nog meer in te leren.

Wat zijn mijn hobby's en waarom?

Fitness: Dan heb ik het over kracht trainen (dit staat op een laag pitje omdat ik mij volledig wil focussen op mijn studie).
Webdevelopment: Ik maak graag websites voor eigen gebruik, zo blijf ik bezig en leer ik mijzelf steeds weer nieuwe dingen aan.
Appdevelopment: Naast het maken van websites/webapplicaties thuis vind ik het ook leuk om een mobiele applicatie thuis in elkaar te knutselen.
Echter is dit alleen voor Android gezien ik niet beschik over een Mac of Macbook en ik iOS dus niet kan programmeren. Het kan wel met een virtuele machine, maar dit werkt oncomfortabel en traag.

Programmeertalen

Ik kan goed programmeren in PHP, HTML5 en CSS3
Ik kan voldoende programmeren in C++, C#, Java en Javascript
Ik kan goed overweg met databases (MySQL), NoSQL ben ik aan het leren
Ik weet hoe ik gebruik kan maken van verschillende API's en open data
Ik kan voldoende programmeren in Android (Java)
Ik kan voldoende programmeren in iOS (Objective C)

Communicatie

Ik ben goed in verbale communicatie
Ik ben goed in non-verbale communicatie
Mijn Nederlands is goed
Mijn Engels is goed
Mijn Frans/Duits is voldoende

Programma's

Ik kan goed overweg met de programmeer programma's:
Sublime Text 3
Notepad++
Adobe Dreamweaver cs6
Netbeans 8.0.1
Eclipse inclusief Android Eclipse
Processing
Rstudio
Daarnaast kan ik goed overweg met Adobe Photoshop CS6, IE Tester, FileZilla en SourceTree

Overige vaardigheden

Ik ben creatief
Ik ben probleem oplossend
Ik uit mijn mening graag

Persoonsprofiel

Wie ben ik?

Ik ben Danny van der Waal, vierdejaars HBO informatica student te Hoge School Rotterdam, 21 jaar en kom uit een normaal gezin bestaande uit een vader, moeder en een broertje. Ik ben een sociale communicatieve jongen, altijd bezig en sta graag open voor anderen. Ik heb een sterke mening en deze uit ik ook. Op school werk ik graag zorgvuldig, netjes en vaak in groepsverband.

Volgens de Meyer Briggs Type Indicator (MBTI) test ben ik een echte doener, waar ik mijzelf perfect in kan vinden. De doener (ESTP) staat voor: 'Aardig, zich snel aanpassend en actie gericht. 'Doeners' met het vizier op snelle resultaten. Zij leven in het 'hier en nu' en zijn risiconemers met een snelle levensstijl. Ongeduldig wanneer hen iets te lang wordt uitgelegd. Uitzonderlijk loyaal ten opzichte van hun gelijken maar hebben gewoonlijk weinig respect voor wetten en regels als die hen in de weg staat om iets gedaan te kunnen krijgen. Kunnen zeer goed met mensen omgaan.' Persoonlijk vind ik deze omschrijving perfect bij mij passen, dit omdat eigenlijk alles wat erin staat klopt.

Hieronder staan de eigenschappen waarvan ik vind dat die bij mij passen volgens de vier verschillende schalen van de Meyer Briggs Type Indicator (MBTI) test:

Extraversion (E) / Extraversie

Sensing (S) / Observatie

Thinking (T) Denken

Perceiving (P) / Waarneming

Volgens een prioriteiten werkwoorden test vind ik de werkwoorden: begrijpen, leren, samenwerken, realiseren, amuseren, communiceren, programmeren, trainen, experimenteren en ontwerpen zeer belangrijk en het beste bij mij passen. Bovenstaande werkwoorden staan in volgorde van hoogste prioriteit naar laagste prioriteit.

Wat kan ik?

Tijdens mijn studie leer ik een hoop dingen, ik kan bijvoorbeeld nu code schrijven in de volgende talen: Java, C++, C#, HTML en php. Daarnaast leer ik ook de business skills: Presenteren, Projectmatig werken, Rapporteren, Solliciteren en Vergaderen. Daarnaast beschik ik ook over database kennis en telecom en netwerk kennis. Ook heb ik al in vijf projecten gewerkt. Ik hoop deze kennis en vaardigheden te kunnen gebruiken tijdens mijn stage en hoop ook dat hier gebruik van wordt gemaakt.

Beroepsprofiel

Wat wil ik?

Wat ik erg belangrijk vind is de werkomgeving/sfeer, ik moet me in een werkomgeving bevinden waar ik ook sociaal kan zijn met anderen. Ik moet het naar mijn zin hebben op mijn werk. Het liefst werk ik ook in groepsverband, dit omdat ik samenwerken fijn vind. Ik wil niet in mijn eentje achter een computer zitten helemaal weg gestopt in een hoekje zonder enig sociaal contact met anderen.

Ik richt mij op het doorsnee programmeer werk, ik wil het produceren en realiseren van een product. Daarnaast zou ik uiteraard ook goed mee kunnen denken en ontwerpen van een bepaald product. Maar het liefste maak ik het product. Dus mijn hart gaat wel uit naar programmeerfunctie in groepsverband met een sociale werkomgeving en leuke collega's.

Mijn sterke kanten wil ik profileren door goed werk te leveren, hard te werken, nieuwe dingen leren en zeer communicatief zijn met mijn collega's.

Ik verwacht daarom ook van de organisatie dat ik nieuwe dingen te leren krijg, dat ik voor uitdagingen kom te staan en dat ik in een leuke werkomgeving terecht kom. Uiteraard een goed salaris is geen overbodige luxe.

Wat ik van mijn collega's verwacht is niet veel, ik verwacht alleen dat ze sociaal zijn en open naar mij en anderen toe. Daarnaast verwacht ik ook dat ze professioneel te werk gaan en goed werk leveren.

Arrow up